Wie zijn wij

Wij zijn Spreken voor Publiek. We staan zelf graag in de spotlight, maar net zo lief ernaast. Om jou het duwtje te geven zodat je je podium durft te pakken. Om je de techniek aan te leren die je nodig hebt om een goed verhaal op te bouwen. Je eerlijke en opbouwende feedback te geven waardoor het kwartje valt. 

Ieder van ons heeft een voorliefde voor spreken en mooie verhalen. Oprichter Huibert-Jan van Roest werd debatkampioen en maakte de cabaretvoorstelling ‘Nergens recht op’, over zijn carrière als advocaat.

 Marieke de Rooij is als theatersporter te zien met haar improv-groep. Bij Spreken voor publiek ontwikkelt ze trainingen waarin ze sprekers helpt plezier te krijgen in het spreken. Ze onderhoudt contact met onze freelance-trainers en sprekers en matcht hen aan de opdrachten.

Vanessa Jorissen stond als stand-up comedian in clubs door het hele land, maakte furore met haar luisterboek ‘Zaadvragers’ en werkte als tekstschrijver mee aan theatershows en televisieprogramma’s zoals DWDD. Ze is trainer, hoofd marketing en bewaakt ons grote verhaal. 

Minouk van Lindonk was producer van de inmiddels legendarische ‘PINC’ conferenties, waar wereldberoemde sprekers in een magische setting op het podium stonden. Als projectmanager bij Spreken voor Publiek zorgt ze ervoor dat grote events en opdrachten op rolletjes lopen.

Dave, onze social media contentmaker, treedt regelmatig op als stand-up comedian. Bij Spreken voor Publiek zorgt hij ervoor dat onze trainingen zichtbaar blijven op social media, en helpt hij geregeld iemand die vastloopt in een creatief proces.

We hebben elkaar gevonden in de missie om mensen het podium op te helpen. Wie de microfoon vasthoudt bepaalt waar het over gaat. Heb jij wat te vertellen? Dan helpen we je graag.

teamfoto Sprekenvoorpubliek LR

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
Bouchra Talide liggende foto detail
SVP VertelJeVerhaal 04
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.50.23
Spreken Voor Publiek 3
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.52.55
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.48.25 1
SvP 31 1