Dit staat op het programma:

Je mond opentrekken bij een vergadering, een presentatie geven voor je collega’s, jezelf voorstellen op een netwerkbijeenkomst of gewoon een praatje in de kantine… Spreken voor een groep heeft vele gezichten.

Voor wie is het?

Ben jij zo iemand die zichzelf over een drempel heen moet sleuren om het woord te nemen? Die liever achter in de zaal zit dan op het podium staat? Wil je daar nu eens mee aan de slag omdat je ook wel weet dat je kansen mist?

Mooi, want dan is dit je training! Compact, betaalbaar en gericht op de praktijk en jouw individuele uitdagingen. Spreken voor publiek: je kunt het leren. We gaan voor snel resultaat en zo’n gevoel van ‘gut, dit had ik eerder moeten doen!’ 

Dit is het resultaat:

In korte tijd krijg je van onze trainer Marieke de Rooij tijdens deze spreektraining de belangrijkste basislessen over hoe je comfortabeler kunt spreken voor publiek. Velen gingen je voor en waren maar wát blij dat ze dít eindelijk eens hadden gedaan.

Waar je mee aan de slag gaat tijdens deze cursus:

  • Spreekangst, wat is dat en hoe ga je ermee om?
  • In welke situaties loop jij vast? Jij krijgt persoonlijke feedback en tips.
  • – Houding, structuur, inhoud: dat wordt je kapstok. Legt Marieke je nog uit.

En dat in een groep van maximaal vijf deelnemers. Echte aandacht dus, voor jou. Enneh… Moet je ook presenteren voor de groep? Jazeker! En als je dat eng vindt ben je niet de enige, dus no worries. Doen! 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*

Praktische informatie

Comfortabel spreken voor een groep
Hoe laat: 9:30 tot 13:00
Locatie: Rotsoord 13f, Utrecht
Trainer: Marieke de Rooij
Max aantal cursisten: maximaal 5
Kosten: € 250

Over de trainer

Marieke de Rooij is een vaste trainer van Spreken voor Publiek met scherp oog voor wat jou uniek maakt. Ze maakt de koppeling met de praktijk en formuleert helder als glas (kan ze jou ook leren). Podiumangst? Helpt ze je beter mee omgaan.

Bekijk onze cursussen

Comfortabel spreken voor een groep

Comfortabel spreken voor een groep

In deze training leren deelnemers meer ontspannen, gestructureerder en overtuigender te presenteren. De perfecte basistraining voor iedereen, en een goede opfrisser voor meer gevorderde sprekers.

Lees meer
Kerntraining Spreken voor publiek

Kerntraining Spreken voor publiek

Het verhaal van je onderneming in de wereld zetten. Op een evenement je kennis delen. Jezelf durven uitspreken in je team. Presenteren op de townhall meeting. Spreken voor publiek is een vaardigheid die je op allerlei manieren kunt inzetten, maar wat is nu eigenlijk het fundament?

Lees meer
Spreken als een leider

Spreken als een leider

‘Echte leiders worden geboren’. Daar geloven we bij Spreken voor publiek niet zo in. Leiderschapsvaardigheden, zoals zelfinzicht, coachend leiding geven, én spreken zijn voor een groot deel aan te leren. Leiderschap is ook geen kwestie is van een klinkende functie-titel opplakken.

Lees meer

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander