Huibert-Jan van Roest 

Huibert-Jan van Roest 

Huibert-Jan van Roest traint al jaren sprekers. Hij is expert op het gebied van overtuigen en helder taalgebruik en schreef daar ook een boek over. Hij is professioneel keynote speaker en adviseert sprekers over hoe zij hun carrière een jumpstart kunnen geven.

Lees meer
Marieke de Rooij

Marieke de Rooij

Marieke de Rooij is spreektrainer bij Spreken voor Publiek. Ze kan als geen ander zorgen dat jij je ontwikkelt als spreker en je verhaal helder krijgt.

Lees meer
Vanessa Jorissen

Vanessa Jorissen

Vanessa Jorissen is spreek- en schrijftrainer en werkte jaren in de wereld van televisie en stand-up comedy, dé plek waar mannen domineren die zichzelf geweldig vinden.

Lees meer
Wilfred Prins

Wilfred Prins

Wilfred Prins richtte De Intrinsieke Motivator op. Een onderneming gericht teamontwikkeling en het versterken van leiderschap.

Lees meer
Petra Lens

Petra Lens

Petra Lens heeft 15 jaar ervaring als directielid in verschillende internationale organisaties. Daarnaast is zij gecertifieerd executive coach en heeft een lesbevoegdheid van Cambridge op zak.

Lees meer
Esther van der Voort

Esther van der Voort

Esther van der Voort heeft 15 jaar ervaring als trainer op het gebied van spreken, leiderschap en teambuilding. Ze geeft les in communicatievaardigheden op de Universiteit Leiden, is gecertificeerd LifeCoach en helpt PhD’s bij het presenteren van hun onderzoeksresultaten.

Lees meer
Petra Muns

Petra Muns

Petra Muns ontwikkelde SSSSTTTT. Ze gebruikt haar kennis over storytelling en statusopstellingen om een bijzonder interessante training te geven waarbij het ontdekken en vormen van jouw verhaal centraal staat.  

Lees meer
Pieter Jouke

Pieter Jouke

Pieter Jouke is schrijver, cabaretier en werkt voor radio en televisie. Hij helpt mensen graag om betere sprekers te worden met een goed verhaal en overtuigingskracht. En humor, als het moet.

Lees meer
Sophie Bakker

Sophie Bakker

Sophie Bakker is naast trainer ook actrice en zangeres. Ze speelde de hoofdrol in de film ‘the other side of sadness’, bracht het album ‘The hour of the wolf’ uit én vertolkte de rol van Ada in de toneelproductie Soldaat van Oranje.

Lees meer