Sophie Bakker

Sophie Bakker is naast trainer ook actrice en zangeres. Ze speelde de hoofdrol in de film ‘the other side of sadness’, bracht het album ‘The hour of the wolf’ uit én vertolkte de rol van Ada in de toneelproductie Soldaat van Oranje. Sophie zet haar veelzijdige ervaring in om jou meer te laten durven spelen en acteren als spreker.  

Meer over Sophie Bakker :

Sophie studeerde af aan de toneelschool in 2015. Ze vertolkte verschillende toneelrollen, waaronder Ada in Soldaat van Oranje. Over haar optreden als PJ Gefferie in ‘Boer Koekoek’ schreef de Volkskrant “Sophie Bakker is veruit het interessantst als nukkige puber die, zwelgend in naargeestigheid, de boel soms onverwacht op scherp zet.” Sophie vindt het belangrijk om naast haar eigen optredens, ook anderen te helpen om hun stem te vinden op het podium. Bij Spreken voor Publiek geeft Sophie onder anderen de training ‘Comfortabel spreken voor de groep’.

Sophie Bakker

Relaxter spreken voor een groep? Je ondernemersverhaal overtuigend brengen? Leren pitchen, speechen of je dagvoorzitterschap verbeteren? Spreken voor Publiek gaat jou helpen.

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander