Incompany training:

Stand your ground in English

Over de cursus ‘Stand your ground in English’

For English, click here

Werkzaam in een internationale omgeving? Dan wordt van je verwacht dat je je goed in het Engels kunt uitdrukken. En toch, van sales-medewerker tot directielid, bijna iedereen heeft in de praktijk moeite met het schakelen naar een tweede taal. De presentatie die normaal zo strak staat verliest tempo; de speech die inspireerde wordt langdradig. Zonde en onnodig. Petra Lens is expert op het gebied van de werking van taal en hoe je als non-native je presentatietechnieken verbetert.  

Wat leer je in deze training over presenteren in het Engels?  

Het is de perfecte training voor iedereen die wil leren om sterker te staan in een Engelstalige presentatie. En om dat te bereiken leer je het volgende:

  • Inzicht over je eigen belemmeringen bij spreken in het Engels; 
  • Hoe werkt het brein als je een andere taal spreekt en wat betekent dat voor jou; 
  • Verbeter je presentatie. Zinnen en constructies die werken in voertaal Engels.  
  • Aan de slag met je eigen presentatie, salespitch of speech. Concreet resultaat voor de dagelijkse praktijk.  
  • Na deze training en bijbehorende coaching sta je voortaan stevig als je een groep toespreekt of een onderhandeling voert in het Engels!   

Voor wie is deze training?  

Petra Lens traint deelnemers van alle nationaliteiten, van uitvoerend tot executive, het gaat dus om je eigen professionele ontwikkeling. De enige voorwaarde is dat deelnemers een goede basiskennis hebben van het Engels. Dat is tijdens de training ook de voertaal.  Houd er wel rekening mee dat deze training geen taaltraining is; je krijgt geen ‘Engelse les’. Petra Lens is taalexpert en leert je om veel beter uit de verf te komen, met het taalniveau dat je al beheerst.

Trainingsdag en 1-op-1 sessie

De training bestaat uit een live dag met maximaal 6 cursisten, plus een 1-op-1 sessie van een uur met Petra Lens. Deze sessie duurt een uur en je plant deze samen met Petra in, passend bij jullie agenda’s. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*
Incompany training*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*
Z

Dit is het resultaat:

Dit leren de deelnemers van

Praktische informatie

• Duur:
• In-Company prijs: € ex BTW

Geschikt als teambuilding activiteit

Ook te boeken als individuele training via https://sprekenvoorpubliek.nl/cursussen

Bekijk onze Incompany trainingen

Comfortabel spreken voor een groep

Comfortabel spreken voor een groep

In deze training leren deelnemers meer ontspannen, gestructureerder en overtuigender te presenteren. De perfecte basistraining voor iedereen, en een goede opfrisser voor meer gevorderde sprekers.

Lees meer
Kerntraining Spreken voor publiek

Kerntraining Spreken voor publiek

Het verhaal van je onderneming in de wereld zetten. Op een evenement je kennis delen. Jezelf durven uitspreken in je team. Presenteren op de townhall meeting. Spreken voor publiek is een vaardigheid die je op allerlei manieren kunt inzetten, maar wat is nu eigenlijk het fundament?

Lees meer
Spreken als een leider

Spreken als een leider

‘Echte leiders worden geboren’. Daar geloven we bij Spreken voor publiek niet zo in. Leiderschapsvaardigheden, zoals zelfinzicht, coachend leiding geven, én spreken zijn voor een groot deel aan te leren. Leiderschap is ook geen kwestie is van een klinkende functie-titel opplakken.

Lees meer

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander