Spreektraining volgen? Doen!

Spreken voor een grote groep is niemands hobby. Die van jou waarschijnlijk ook niet, maar je wilt er aan werken. Zoek niet verder: wij zijn Spreken voor Publiek. Een trainingsbureau gespecialiseerd in het coachen van iedereen die relaxter en beter wil spreken in het openbaar. Volg een training spreken in het openbaar bij ons en groei als professional.

Naar ons cursusaanbod Spreken voor publiek 

Waarom een training? 

Het lastige aan spreken voor publiek is dat je het eigenlijk alleen maar leert door het vaak te doen. Maar de meeste mensen hoeven niet meerdere keren per maand voor een grote groep te staan, te speechen of te pitchen. Dus hoe leer je het dan zonder eerst tig keer met knikkende knieeen een matig verhaal af te steken? Gun jezelf een training spreken in het openbaar. Dan maak je grote stappen, zonder dat je daarvoor eerst tien keer op je snufferd moet gaan.  

Welke training is geschikt voor mij? 

We hebben introductietrainingen voor wie gewoon een korte workshop wilt om de belangrijkste tips over spreken voor publiek te leren. Maar we hebben ook uitgebreide trainingen die toegespitst zijn op bijvoorbeeld de keynote, of het maken van een ondernemersverhaal. Kijk eens rond! Liever een professionele spreker inhuren? We hebben ook een sprekersbureau: Sprekers voor Publiek.

SvP 500 x 1000 px 1

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
foto sushi 6anudmpILw4 unsplash
conference 58
vicky hladynets C8Ta0gwPbQg unsplash
Spreken Voor Publiek 3
christian buehner DItYlc26zVI unsplash 1
portrait square 01
SvP 31 1