Spreken als een leider

Leer mensen inspireren en in beweging te krijgen. 

Van leiders van nu wordt iets anders verwacht dan mensen directief aansturen. Een echte leider weet mensen in beweging te krijgen door te inspireren en te overtuigen. Door kwetsbaarheid te laten zien én door kracht uit te stralen. Goed kunnen spreken is daarbij een onmisbare vaardigheid. Wij gaan jou helpen je deze leiderschapskwaliteiten eigen te maken.

In de training leer je hoe je een gezonde sprekersmindset ontwikkelt, van welke beïnvloedingstechnieken je gebruik kunt maken, en hoe je met jouw verhaal mensen kunt raken. Door mee te doen aan deze training groei je niet alleen in je rol, maar ook als persoon. 

Trainers

De training wordt gegeven door Huibert-Jan van Roest of Wilfred Prins. Huibert-Jan is oprichter van Spreken voor Publiek. Met zijn ervaring als advocaat en stand-up comedian, helpt hij sprekers om hun verhaal te ontdekken, scherp te formuleren, en te performen op het podium. 

Wilfred is oprichter van De Intrinsieke Motivator. Wilfred zet vanaf het begin van zijn ondernemerscarrière in op leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Wilfred helpt leiders en ondernemers om hun strategische en commerciële doelen te behalen, vanuit de oprechte intentie om mensen te helpen.

Blok 1

Je sprekers mindset

Wat je denkt bepaalt wat je doet. Wat je doet bepaalt wat je denkt. Hoe kom je in een positieve spiraal van groei en ontwikkeling? Wat is ervoor nodig om jezelf op de kaart te zetten? Welke belemmerende overtuigingen staan in de weg? We leren je hoe je een gezonde sprekersmindset ontwikkelt. 

Blok 2

Een goed verhaal

Een goed verhaal opbouwen; zo doe je dat. Je leert zowel storytelling, als argumentatiestructuren, waarmee je overtuigt. Uiteraard maak je de nodige spreekmeters. Een speech houden voor jouw team? Vanaf nu weet je hoe je dat aanpakt. 

De psychologie van overtuigen 

Hoe krijg je mensen mee? Hoe zorg je dat mensen in actie komen? Welke rollen kun je daarbij aannemen, en hoe bepaal je welke strategie het beste werkt voor degenen tegenover je? We leren je hoe je je luisteraar kunt inspireren en beïnvloeden om in actie te komen. 

1-op-1 begeleiding

Groeien in je leidersrol kost tijd. Regelmatig begeleiden we boardmembers, directeuren en andere leiders in hun ontwikkeling. Vaak is dat een combinatie van langere live-bijeenkomsten en korte online jobcoachingsgesprekken. Meer weten? Neem contact op. 

Praktische informatie

Hoe laat: 9:30 tot 13:00
Locatie: Rotsoord 13f, Utrecht
Trainer: Wilfred Prins
Max aantal cursisten:
 maximaal 6
Kosten:  € 395 

Spreken als een leider Wilfred Prins

Over de trainer

Wilfred Prins richtte De Intrinsieke Motivator op. Een onderneming gericht teamontwikkeling en het versterken van leiderschap. 

Bekijk onze cursussen

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.52.55
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.48.25
Bouchra Talide liggende foto detail
Spreken Voor Publiek 3
SVP VertelJeVerhaal 04
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.50.23
SvP 31 1

Bèèèh, pop-ups zijn stom.

Onze nieuwbrief daarentegen is geweldig!

You have Successfully Subscribed!