Incompany training:

Pitchen zonder pushen

Dit staat op het programma:

De pitch, of elevator pitch, is voor bedrijven het moment om te overtuigen: ons moet je hebben. Je kan door schade en schande wijs worden, óf goed voorbereid een pitch ingaan. Deze training geeft deelnemers houvast en zorgt dat ze leren om echt goed hun verhaal te doen. Ze leren om krachtig en overtuigend over te komen, het kort te houden en de klus binnen te halen.

Voor wie is het?

Deze pitchtraining is uiteraard op het lijf geschreven voor iedereen die producten of diensten in een korte presentatie overtuigend moet zien te brengen. Een verschil met de salestraining is dat een pitch in de regel gaat over een concept waar veel tijd en energie in zit. Je moet niet alleen overtuigen met je concept of product; je moet ook indruk maken als een betrouwbare en kundige partij die de (soms forse) investering dubbel en dwars waard is.

Dit is het resultaat:

In deze cursus leer je de basisprincipes van pitchen. Dit is geen hoorcollege; we gaan veel oefenen, feedback geven en zorgen dat het kwartje valt.

  • Dit is een elevator pitch
  • Dit maakt een pitch sterk
  • Creatief denken inzetten voor een ijzersterke pitch
  • Zo bereid ik me voor, inhoudelijk én mentaal
  • Mijn persoonlijke leerpunten

Op aanvraag zullen we oefenen met casus of voorbeeldpitch. Zo draagt de training direct bij aan de bedrijfsdoelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*
Incompany training*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*
Z

Dit is het resultaat:

Dit leren de deelnemers van

Praktische informatie

• Duur:
• In-Company prijs: € ex BTW

Geschikt als teambuilding activiteit

Ook te boeken als individuele training via https://sprekenvoorpubliek.nl/cursussen

Bekijk onze Incompany trainingen

Comfortabel spreken voor een groep

Comfortabel spreken voor een groep

In deze training leren deelnemers meer ontspannen, gestructureerder en overtuigender te presenteren. De perfecte basistraining voor iedereen, en een goede opfrisser voor meer gevorderde sprekers.

Lees meer
Kerntraining Spreken voor publiek

Kerntraining Spreken voor publiek

Het verhaal van je onderneming in de wereld zetten. Op een evenement je kennis delen. Jezelf durven uitspreken in je team. Presenteren op de townhall meeting. Spreken voor publiek is een vaardigheid die je op allerlei manieren kunt inzetten, maar wat is nu eigenlijk het fundament?

Lees meer
Spreken als een leider

Spreken als een leider

‘Echte leiders worden geboren’. Daar geloven we bij Spreken voor publiek niet zo in. Leiderschapsvaardigheden, zoals zelfinzicht, coachend leiding geven, én spreken zijn voor een groot deel aan te leren. Leiderschap is ook geen kwestie is van een klinkende functie-titel opplakken.

Lees meer

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander