Maatwerk

Wij helpen jou, je team, én je organisatie om je stem te vinden. Soms kan dat door één van onze bestaande trainingen of programma’s te volgen. Regelmatig is het ook echt maatwerk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maatwerkopdrachten die we hebben uitgevoerd.

Maatwerktraining Spreken voor Publiek 1 1

Maatwerktraining

We ontwerpen regelmatig maatwerktrainingen. Zo ontwerpen en ontwikkelen we de opleidingsprogramma’s voor Stichting PleitAcademie, opleidingsinstituut voor advocaten. We stonden organisaties bij om een cultuur van ‘courageous authenticity’ te creëren. Ook hielpen we de medewerkers van een grote vervoersorganisatie om versterkt te spreken bij verstoringen in de dienstregeling en calamiteiten.

Producties 1 1

Producties

We zijn ook graag betrokken bij het neerzetten van een mooie productie. Zo traden we in opdracht van Inclusioncy op als producent van de podcast ‘de InclusieRevolutie’. We zetten regelmatig live-events op zijn kop. Bijvoorbeeld met een ‘Weg met wollig!-wrap-up’ of met de ochtendcomedyshow ‘Ochtendhumør’ tijdens het Utrecht International Comedy Festival.

Sprekers trainen

Sprekers trainen

In samenwerking met Brout organiseerden we het traject ‘Lobster Stories’, dat eindigde met live-optredens van sprekers in Boom Chicago Amsterdam. Vijf beginnende sprekers vertelden voor een uitverkochte zaal hun verhaal over een belangrijke groeistap die ze gemaakt hadden in hun leven. Wij waren verantwoordelijk voor het trainen van de sprekers, de begeleiding back-stage, de presentatie van de avond, en het produceren van ‘making-of’ video’s.

Topkwaliteit Maatwerk Spreken voor Publiek 1 1

Topkwaliteit

We helpen regelmatig individuele sprekers. Bijvoorbeeld om een speech voor te bereiden voor een bijzonder moment. Of om een keynote naar een hoger niveau te tillen. Of we helpen artiesten om teksten te schrijven bij een muziekoptreden. Regelmatig begeleiden we een spreker ook langdurig en intensief bij het schrijven en performen. Als daar business-coaching, of andersoortige hulp, bijvoorbeeld in design of fotografie bij komen kijken, zijn we graag de spin in het web die zorgt voor topkwaliteit.

Wil je meer weten over maatwerk? Of gewoon eens brainstormen over een leuk idee voor een productie, training of coachingstraject? Neem contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*

Hoor het eens
van een ander

Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.52.55
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.48.25
Bouchra Talide liggende foto detail
Spreken Voor Publiek 3
SVP VertelJeVerhaal 04
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.50.23

Interesse?

Of wil je meer informatie over ons maatwerk traject? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Op al onze trainingen zijn onze Inschrijvingsvoorwaarden Spreken voor publiek van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
SvP 29