Maak een training spreken voor publiek volgen jouw prioriteit!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een spreektraining. Want wij vinden dat iedereen relaxed voor een groep moet staan, of dat nu is om een vergadering te leiden, een team toe te spreken of een idee te pitchen. Vind jij het lastig om van je te laten horen voor een groep? 

Zoveel mensen vinden spreken voor een groep lastig

Ja, als je baalt van de energie die het je kost om het woord te nemen ben je niet de enige. Spreken voor een groep is een van de meest genoemde angsten. Het idee dat je kan afgaan, dat mensen naar je kijken, dat je misschien slecht uit je woorden komt of iedereen je verhaal hoort en denkt ‘oké…En waarom is deze persoon eigenlijk degene die ons hier iets over vertelt?’ Het is niet moeilijk om te begrijpen dat bijna iedereen een tikje hekel heeft aan spreken voor publiek. 

Je moet er vanaf

Je kunt – zeker in je werk –  eigenlijk niet verder komen als je weigert voor een groep te staan. Je hebt steeds meer kennis waarvan wordt geacht dat je die deelt. Je krijgt steeds meer een rol als leider of coördinator; dan wordt van je verwacht dat je mensen kunt instrueren en motiveren. Leg je nu niet neer bij het idee dat spreken voor een groep gewoon je ding niet is. Iedereen kan dit leren. Er zijn tips, je kunt feedback krijgen op hoe je er staat, je kunt oefeningen krijgen die je laten inzien hoe het anders kan. 

Beter leren spreken

Bij Spreken voor Publiek willen we dat iedereen zich durft te laten zien. Jouw visie, verhaal en kennis doen ertoe. Je zult eraan moeten geloven: als je aan de slag gaat met spreken, dan kan ook jij daar beter in worden. We trainen al jaren mensen met spreekangst, mensen die prima kunnen praten voor een groep maar geen idee hebben hoe ze een netwerkgesprek voeren, zelfs directeuren die toegeven dat ze een ‘leuk’ praatje de moeilijkste uitdaging van het jaar vinden. 

Volg een training of 1-op-1 coaching

Wil jij voor een hele redelijke prijs, in een kleine groep, oefenen met spreken voor een groep? Dan is Comfortabel spreken wat voor jou. Je vindt deze spreektraining in ons aanbod. Heb je budget, bijvoorbeeld vanuit je werk, en wil je aan de slag met jouw specifieke uitdaging? Neem contact met ons op. We hebben een groot netwerk van spreekprofessionals. We hielpen dagvoorzitters, CEO’s, managers, politici, trainers en vele anderen met een beter verhaal, vertelt met meer plezier en overtuiging. Ben jij de volgende? 

Bèèèh, pop-ups zijn stom.

Onze nieuwbrief daarentegen is geweldig!

You have Successfully Subscribed!