Kern training spreken voor publiek

Over de cursus

Welkom bij de Kerntraining spreken voor publiek! 

Ben je directeur, storyteller, manager, werkbegeleider of een andere professional die af en toe groepen toespreekt? Ben je vaak op zoek naar de juiste woorden wanneer je voor publiek staat? Vind je het lastig om je gedachten helder te formuleren tijdens een presentatie? Voel je je soms overweldigd en nerveus bij de gedachte om spontaan een praatje te moeten geven? Of vind je het lastig om je verhaal levendig en boeiend te houden? Bij Spreken voor Publiek begrijpen we de uitdagingen waar je als spreker voor staat, en we zijn hier om je te helpen. 

In het moderne leven worden we vaak geconfronteerd met spreeksituaties waarin we snel en effectief moeten kunnen communiceren. Of het nu gaat om het houden van een presentatie voor een groot publiek, het spontaan moeten geven van een toespraak of het actief deelnemen aan een debat of vergadering – in al deze situaties is het essentieel om je verhaal paraat te hebben, en overtuigend over te kunnen brengen aan een publiek.   

Tijdens ‘De Kern van Spreken’ richten we ons op de oerprincipes van spreken voor publiek. We leren je de fundamenten van effectief spreken. Of je nu een ervaren spreker bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginner die vertrouwen wil opbouwen, deze training is geschikt voor iedereen die zijn spreekvaardigheden wil verbeteren. 

Onze ervaren trainers begeleiden je door een inspirerend en interactief programma. Nadat je de kernprincipes van publiek spreken hebt aangeleerd, werken we in dagdeel twee samen met jou aan een specifieke uitdaging waar jij als deelnemer mee te maken hebt. Aan het einde van de training heb je inzicht in hoe je een goede spreker kan zijn, je hebt de nodige meters als spreker gemaakt, en handvatten gekregen om jezelf te blijven verbeteren. En … misschien wel het aller belangrijkste… je hebt van onze trainers de liefde voor spreken in het openbaar mee gekregen. Onze trainers zorgen ervoor dat je vertrouwen krijgt in je eigen sprekerskwaliteiten, en plezier in het spreken voor publiek.  

Wacht niet langer! Investeer in jezelf en ontdek de kracht van spreken voor publiek. Neem deel aan ‘ Kerntraining Spreken voor publiek’ en leg een stevig fundament voor je spreekvaardigheden. Wees voorbereid, zelfverzekerd en overtuigend in elke spreeksituatie die op je pad komt. 

Praktische informatie

Hoe laat: 9:30 tot 17:00
Locatie: Rotsoord 13f, Utrecht
Trainer: Huibert-Jan van Roest
Max aantal cursisten:
 6
Kosten: 995 euro  

Spreken als een leider

Over de trainer

Huibert-Jan van Roest traint al jaren sprekers. Hij is expert op het gebied van overtuigen en helder taalgebruik en schreef daar ook een boek over. Hij is professioneel keynote speaker en adviseert sprekers over hoe zij hun carrière een jumpstart kunnen geven.

Bekijk onze cursussen

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.52.55
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.48.25
Bouchra Talide liggende foto detail
Spreken Voor Publiek 3
SVP VertelJeVerhaal 04
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.50.23
SvP 31 1
SVP logoWhite
Blijf op de hoogte

Nieuwe cursussen delen we het eerst met de abonnees van onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Nieuwe cursussen delen we het eerst met de abonnees van onze nieuwsbrief

SVP logoWhite

Bèèèh, pop-ups zijn stom.

Onze nieuwbrief daarentegen is geweldig!

You have Successfully Subscribed!