Word Dagvoorzitter in een Dag!

Ben je gevraagd een belangrijk evenement te leiden? Na een enthousiaste “ja”, vraag je je wellicht af: wat nu? Onze training “Dagvoorzitter in een Dag” biedt de ideale oplossing voor professionals in de zakelijke dienstverlening en de overheid die hun vaardigheden als dagvoorzitter willen aanscherpen.

Wat leer je?
In deze training ontwikkel je essentiële vaardigheden om de regie te houden over het tijdschema en het programma. Je leert thema’s op een persoonlijke en prikkelende manier te introduceren, interessante gesprekken op gang te brengen, en energieke en constructieve interactie te creëren. Ook ontdek je hoe je sprekers effectief presenteert en de aandacht van de zaal optimaal behoudt.

Echt oefenen: Tijdens de training stap je zelf het podium op om te ervaren hoe het is om ‘dagvoorzitter voor een dag’ te zijn. Dit praktische element helpt je niet alleen je nieuwe vaardigheden te oefenen, maar ook direct feedback te krijgen in een ondersteunende omgeving.

Interactieve sessies: Door middel van interactieve oefeningen en realistische scenario’s oefen je jouw rol als dagvoorzitter, waarbij je direct toepasbare tips en technieken leert.
Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? “Dagvoorzitter in een Dag” biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en met vertrouwen elk podium te betreden. De training is intensief en interactief, ontworpen om jou te transformeren in een professionele dagvoorzitter die elk evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Je zult de training niet alleen verlaten met nieuwe inzichten en vaardigheden, maar ook met het zelfvertrouwen om als dagvoorzitter succesvol te zijn. Transformeer je vaardigheden en pak je podium als nooit tevoren!

Meld je nu aan en zet je eerste stap naar het worden van een professionele dagvoorzitter. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij “Dagvoorzitter in een Dag” en samen aan jouw succes te werken!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam/name (first - last)*

Praktische informatie

Dagvoorzitter in een dag!
Hoe laat: 9:30 tot 17:00
Locatie: Spreken voor Publiek oefentheater - Hembrugterrein Zaandam
Trainer: Huibert-Jan van Roest
Max aantal cursisten: maximaal 10
Kosten: € 995

Over de trainers

Maak kennis met Huibert-Jan van Roest en Eva Brouwer, jouw experts in spreken en dagvoorzitten.

Eva is één van de meest ervaren dagvoorzitters van Nederland, en werd zelfs verkozen tot beste vrouwelijke talent bij de verkiezing dagvoorzitter van het jaar. Tegenwoordig is ze motivational speaker en is ze met haar kleurrijke voorkomen de flamingo onder de presentatietrainers.

Huibert-Jan is oprichter van Spreken voor Publiek. Huibert-Jan stond als stand-up comedian in AFAS live, schreef het boek ‘Weg met wollig!’ over helder communiceren, en was keynotespreker op zakelijke events voor instellingen als de Rechtspraak, en bedrijven als Rabobank.

Bekijk onze cursussen

Comfortabel spreken voor een groep

Comfortabel spreken voor een groep

In deze training leren deelnemers meer ontspannen, gestructureerder en overtuigender te presenteren. De perfecte basistraining voor iedereen, en een goede opfrisser voor meer gevorderde sprekers.

Lees meer
Kerntraining Spreken voor publiek

Kerntraining Spreken voor publiek

Het verhaal van je onderneming in de wereld zetten. Op een evenement je kennis delen. Jezelf durven uitspreken in je team. Presenteren op de townhall meeting. Spreken voor publiek is een vaardigheid die je op allerlei manieren kunt inzetten, maar wat is nu eigenlijk het fundament?

Lees meer
Spreken als een leider

Spreken als een leider

‘Echte leiders worden geboren’. Daar geloven we bij Spreken voor publiek niet zo in. Leiderschapsvaardigheden, zoals zelfinzicht, coachend leiding geven, én spreken zijn voor een groot deel aan te leren. Leiderschap is ook geen kwestie is van een klinkende functie-titel opplakken.

Lees meer

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander