Leer met lef jezelf presenteren, een workshop voor vrouwen!

Wanneer je een man hoort praten over werk is dat veel vaker met ongegeneerde trots en bravoure. Waarom is dat? We hebben geen idee, maar wat we wel weten is dat het soms goed van pas zou komen om als vrouw jezelf net wat steviger neer te zetten. Gewoon, met wat meer poehaa en blabla. En daarom heeft Spreken voor Publiek een training op poten gezet. Jezelf presenteren, maar dan met meer lef. Door vrouwen, voor vrouwen. In één dagdeel dagen we je uit om je ook eens te presenteren als de grootste brulaap van de groep. 

Naar de cursus 

Jezelf presenteren; Is het nodig om jezelf te overschreeuwen? 

Het is niet nodig om jezelf stelselmatig te overschatten. Daar word je een vervelend mens van en die lopen al genoeg rond. Het is wel belangrijk dat je jezelf stevig kan positioneren als dat nodig is. Dat je snapt hoe het werkt, dat geblaat op de apenrots, en hoe je het kunt inzetten. Zo voorkom je dat je onderschat wordt of gepasseerd omdat iemand anders nu eenmaal met een grotere bek hetzelfde verhaal stond af te steken. 

Onze training is leuk

De focus ligt op het presenteren van jezelf voor professionele doeleinden. Zie het als je persoonlijke pitch. In deze training gaan we opscheppen, blaten, overdrijven en ongegeneerd onszelf op de borst kloppen. We nemen de remmingen weg die maken dat je normaal juist bescheiden bent, of voorzichtig, en kijken wat er dan tevoorschijn komt. Dit doen we samen, met veel humor. Doe mee en ervaar hoe het is om eens op een hele andere manier met jezelf te koop te lopen. 

spreken met lef voor vrouwen

Wij trainden hun medewerkers

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
foto sushi 6anudmpILw4 unsplash
conference 58
vicky hladynets C8Ta0gwPbQg unsplash
Spreken Voor Publiek 3
christian buehner DItYlc26zVI unsplash 1
portrait square 01
SvP 31 1