1-op-1 coaching

Bij Spreken voor Publiek werken trainers met verschillende achtergronden en expertises. We hebben uiteraard spreektrainers in huis, maar ook schrijfcoaches. Zo kunnen we met je werken aan beide aspecten, zodat jij je verhaal goed over het voetlicht krijgt. 

Spreken

Je moet spreken voor een groep, of voor de camera, of je wilt je spreekvaardigheden nu eens echt strak trekken omdat dat je enorm gaat helpen in je carrière. Je wilt overtuigen, inspireren, de inhoud over brengen. Maar hoe?

Jij kunt een betere spreker worden

Wij gaan je helpen. Door eerst goed in gesprek te gaan over wie jij bent en waar je tegenaan loopt. Door te observeren wat jouw sterke punten zijn en waar we echt aan moeten werken. We trainen al jaren professionals die beter willen leren spreken. 

Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee mensen Spreken voor Publiek aanklopten:

 • Ik heb een pitch klaar, hoe zorg ik dat ik overtuigend overkom? 
 • Hoe pak ik online presentaties goed aan? 
 • Wat kan ik doen om minder podiumangst te hebben? 
 • Hoe kan ik als raadslid overtuigend formuleren?
 • Als CEO heb ik moeite met inspirerend spreken, welke technieken kan ik hiervoor toepassen? 
 • Ik moet morgen iets presenteren en ik heb nu een trainer nodig om het strak te trekken, help me.

Hoe lang duurt een traject met een spreektrainer?

Hoe lang we met je bezig zijn ligt echt aan de hulpvraag. Soms ben je met een uurtje praten en tips al 300% geholpen; soms is het nodig om een paar sessies met je te doen. Bel ons (06 24 20 24 05) en leg je vraag voor, dan doen we een voorstel.

Schrijven

Presenteren, je ondernemersverhaal helder krijgen, speechen; het begint vaak met een tekst. Niet iedereen tikt zo makkelijk een goede tekst, of doet daar veel te lang over. Bij Spreken voor Publiek werken behalve spreektrainers, ook schrijvers die je kunnen helpen dat wat jij te zeggen hebt strak op papier te krijgen. Scheelt bakken met tijd en frustratie. 

Met deze vragen kwamen anderen bij ons aankloppen:  

 • Hoe schrijf ik een goed ondernemersverhaal? 
 • Ik mag één minuut pitchen, help me schrappen. 
 • Hoe schrijf ik een speech die inspireert?  
 • Ik wil meer humor in mijn tekst, hoe doe ik dat?
 • Ik moet heel snel een tekst hebben voor een presentatie en zoek een meelezer. 
 • Als spreker kom ik wel uit de verf, maar hoe schrijf ik goede teksten voor LinkedIn?  

Schrijfcoach levert altijd maatwerk

Er is geen magische formule voor schrijfcoaching: de ene tekst moet nog helemaal worden opgebouwd, de ander moet vooral een heldere structuur krijgen. Geen vraag te gek; we hielpen zelfs werknemers van een advocatenkantoor hun emails begrijpelijk te maken voor de klanten. Neem contact op via het onderstaand contactformulier of bel Marieke op 06 24 20 24 05 dan vertellen we je wat wij voor jou kunnen betekenen.  

Opties voor coaching

Intake en tips, online 1,5 uur (€150)
Weet je nog niet precies wat je wilt? Hier nemen we de tijd voor je én we sparren alvast wat. Misschien ben je met een paar tips tijdens dit gesprek al geholpen. Kan ook. 

Intake online vooraf + dagdeel live (€1200)
Een uitgebreide intake zodat we helder hebben waar we jou bij moeten helpen. Wij zoeken daar de beste spreek- of schrijftrainer bij en samen gaan we aan de slag.

Prepuurtje – online (€200)
Je weet precies wat je nodig hebt: een trainer die de boel even strak trekt. Je speech, je keynote, of presentatie. 

Iets anders
In overleg

Hoor het eens
van een ander

SvP 31 1
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.52.55
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.48.25
Bouchra Talide liggende foto detail
Spreken Voor Publiek 3
SVP VertelJeVerhaal 04
Schermafbeelding 2022 08 02 om 15.50.23
SvP 31 1

Interesse?

Of wil je meer informatie over ons 1-op-1 coaching traject? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

"*" indicates required fields

Name*
SvP 29